Adverteren?BOUWTWEETS.nl Adverteren?
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BOUWTWEETS.nl | 18/10/2017

Scroll naar boven

Top

Adverteren?

Adverteren op Bouwtweets.NL

Social mediaplatform Bouwtweets.NL is het snelstgroeiend nieuwsportal van Nederland specifiek gericht op de bouw- en vastgoedbranche. Met een unieke positie in de markt en inmiddels een gemiddeld aantal bezoekers per week van 7.000, is Bouwtweets.NL een uitstekende manier om uw bedrijf of instelling te promoten.

Wij bieden de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten middels vakgerichte advertorials, advertenties en bijvoorbeeld vacatureplaatsingen. Daarnaast bieden wij onze adverteerders de mogelijkheid gebruik te maken van de social mediakanalen waarop Bouwtweets.NL actief is. Heeft u een leuk persbericht, dan plaatsen wij deze in de advertentieperiode gratis op het Twitteraccount van Bouwtweets.NL met inmiddels duizenden op dit sociale netwerk.

Waarom adverteren op Bouwtweets.NL?

▪    snelle exposure bij de doelgroep

▪    grote zichtbaarheid

▪    directe link naar uw website

▪    goede verhouding prijs/kwaliteit

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Banner op de hoofdpagina

De traditionele banner is een veel voorkomende en effectieve advertentievorm. Een banner op Bouwtweets.nl heeft een een hoge klikratio en is een goed middel om uw website te voorzien van meer kwalitatieve bezoekers uit uw doelgroep en uw naamsbekendheid te vergoten. Wij bieden een tweetal type banners met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het afsluiten van een jaarcontract kan aantrekkelijke kortingen opleveren. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Leaderboard

De leaderboard is een lange, verticale banner. Met deze advertentievorm realiseert u een hoge attentiewaarde. De leaderboard kent een afmeting van 480×80 pixels en is zichtbaar op alle pagina’s en nieuwsberichten op de website. In de uiting is voldoende ruimte om de boodschap duidelijk te communiceren. Klik hier op te bestellen.

Banner

De banner is een lange, verticale banner. Met deze advertentievorm realiseert u een hoge attentiewaarde. De banner kent een afmeting van 468×90 pixels en is zichtbaar op alle pagina’s en nieuwsberichten op de website. In de uiting is voldoende ruimte om de boodschap duidelijk te communiceren. Klik hier op te bestellen.

Medium rectangle banner

De banner is een opvallende vierkante banner van groot formaat. Deze populaire advertentievorm zorgt voor een hoge aandachtswaarde van de website bezoeker door de plaatsing aan de rechterzijde van alle nieuwsberichten midden op de pagina.
Rectangle Medium 300×250; max. 30kb. Klik hier om te bestellen.

Redactie

Indien u adverteert bij Bouwtweets.nl heeft u als bedrijf naast de keuze van bovenstaande advertenties in de advertentieperiode de mogelijkheid tot het (kostenloos) plaatsen van uitgebreide redactionele artikelen over een nieuwskwestie van uw bedrijf.

Adverteren is heel simpel:

Stap 1: Klik op de volgende link http://www.adverteerdirect.nl/advertiser/banners?bid=1790

Stap 2: Kies 1 van de advertenties naar keuze. De kosten per week staan aangegeven en afgezet tegen het aantal vertoningen per week. Adverteren is al mogelijk vanaf 150 euro (excl. BTW)  per week, waarbij de advertenties op elke pagina van de site zichtbaar zijn!

Stap 3: Klik op “PLAATS ADVERTENTIE”

Stap 4: Upload de gewenste advertentie. Dit kan een JPG-bestand zijn, maar ook een HTML-code. Overige specificaties staan aangegeven.

Stap 5: Selecteer de doellocatie; dit is het adres waar men op terecht komt nadat men op de advertentie heeft geklikt. Dit kan bijvoorbeeld het webadres van uw bedrijf zijn.

Stap 6: Kies de periode (min. 1 week)

Stap 7: Klik op advertentie bevestigen

Stap 8: Tot slot, meld u eenmalig aan bij Adverteerdirect.nl of log in met uw bestaande gegevens.

Bent u geïnteresseerd in adverteren, maar wilt u andere advertentievormen of wilt u een advertentie op maat? Neem dan contact met ons op via info@bouwtweets.nl .

Wilt u adverteren, maar wilt u niet afnemen volgens bovenstaand protocol? Het is uiteraard ook gewoon mogelijk om een factuur toegezonden te krijgen.