Bouwbedrijf Peerdeman uit Zwaag ondersteunt BouwtweetsBOUWTWEETS.nl Bouwbedrijf Peerdeman uit Zwaag ondersteunt Bouwtweets
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BOUWTWEETS.nl | 24/09/2017

Scroll naar boven

Top

No Comments

Bouwbedrijf Peerdeman uit Zwaag ondersteunt Bouwtweets

Bouwbedrijf Peerdeman uit Zwaag ondersteunt Bouwtweets

Op de valreep van dit jaar heeft Bouwbedrijf Peerdeman uit Zwaag besloten Bouwtweets te ondersteunen door abonnee te worden op het snelstgroeiende nieuws- en social media platform van bouwende Nederland. Het innovatieve karakter van Bouwtweets past precies binnen de visie en doelstellingen van het in 1946 opgerichte familiebedrijf.

Bouwbedrijf C. Peerdeman is opgericht in 1946. Direct na het einde van de Tweede Wereldoorlog zag Cor Peerdeman kansen om als zelfstandig ondernemer een steentje bij te dragen aan de wederopbouw van Nederland. Met zijn timmerbedrijfje, gevestigd aan de Dorpsstraat in het Noord-Hollandse Zwaag, hield hij zich in eerste instantie bezig met kleine verbouwingen en onderhoudswerk. Zijn vakmanschap, kennis en inzet bleven niet onopgemerkt. Het aantal opdrachten groeide snel en daarmee ook zijn bedrijf. Daarmee legde hij de basis voor het huidige bouwbedrijf, dat inmiddels wordt geleid door zijn zonen Sjaak en Marcel.

In 1979 namen zij het bedrijf over van hun vader, waarmee een nieuwe periode van groei werd ingezet. Een en ander resulteerde in 1999 in de verhuizing naar een nieuw bedrijfspand aan De Corantijn in Zwaag. Een mooie, ruime locatie, goed bereikbaar voor relaties en een prima huisvesting en uitvalsbasis voor de ruim 25 medewerkers. Een team van harde werkers, die hun bedrijf een warm hart toedragen. Mede daardoor heeft het bedrijf in de loop der jaren zijn reputatie gevestigd als een betrouwbare en deskundige partner in bouwkundige dienstverlening. Een bedrijf waar de opdrachtgevers op kunnen bouwen.

Alles in eigen bedrijf

Ambachtelijk vakmanschap staat voorop bij Bouwbedrijf Peerdeman. Reden waarom men ernaar streeft om zoveel mogelijk facetten van het bouwproces in eigen hand te houden. Zo worden in de machinale werkplaats de benodigde kozijnen voor eigen gebruik gemaakt en ook gespoten. Datzelfde geldt voor complete kapconstructies en andere prefab-onderdelen. Door deze en andere werkzaamheden in eigen bedrijf uit te voeren, kan het bedrijf niet alleen snel werken en volgens afspraak leveren maar is er ook sprake van een grote mate van flexibiliteit.

Alles kan in de eigen werkplaats gemaakt worden, in alle soorten en maten en de onderdelen worden op de bouwplaats door de eigen timmerlieden en metselaars gemonteerd. Planning en logistiek kunnen op deze manier perfect op elkaar worden afgestemd, zodat er geen onnodige vertraging optreedt. ‘Afspraak is afspraak’ is bij Peerdeman dan ook geen streven, maar ‘gewoon’ dagelijkse realiteit. Een bedrijf waar u van op aan kunt, een betrouwbare partner in bouwkundige dienstverlening.

Contact opnemen?

b.v. Bouwbedrijf C. Peerdeman en Zonen
De Corantijn 99
1689 AN Zwaag
telefoon 0229-261597
fax 0229-262018
www.peerdemanbv.nl
email: info@peerdemanbv.nl

 

 

Reactie toevoegen