Nieuwe Dag B.V.BOUWTWEETS.nl Nieuwe Dag B.V.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BOUWTWEETS.nl | 18/10/2017

Scroll naar boven

Top

Nieuwe Dag B.V.

Nieuwe DAG B.V., de businesspartner van Bouwtweets.nl

Het is tijd voor transparantie. Voor een open verhaal. Voor eerlijke producten. En daarom is het tijd voor Nieuwe DAG B.V.

Nieuwe Dag B.V. biedt het zakelijk segment verzekeringsproducten aan waarbij het verzekerd belang niet gekoppeld is aan de provisie. Dat klinkt misschien nog wat technisch. Daarom een praktijkvoorbeeld.

Een voorbeeld

Stel, de zaken gaan goed en uw bedrijf groeit. Uw loonsom stijgt, waardoor het verzekerd bedrag van het ziekteverzuim en/of de AVB-verzekering toeneemt. In oud verzekeringsland zou de provisie die u betaalt aan de tussenpersoon meestijgen met het toegenomen verzekerd bedrag. Meer kosten voor u dus. En waarom? Diezelfde tussenpersoon verricht niet opeens meer werk.

Daarom heeft Nieuwe DAG het volgende concept bedacht: wij halen de provisie uit al uw verzekeringsproducten en vragen een vaste vergoeding. Wel zo eerlijk. Uw voordeel op jaarbasis kan daarmee flink oplopen. En buiten het loskoppelen van de provisie, kunnen wij nog eens extra voordeel leveren. In de afgelopen 25 jaar hebben wij namelijk een uitgebreid netwerk aan verzekeraars opgebouwd. Daardoor zijn wij in staat u de producten tegen de scherpste premie en met de gunstigste voorwaarden aan te bieden.

Hoe gaat Nieuwe Dag te werk?

Nieuwe DAG maakt een volledige inventarisatie van alle lopende bedrijfsmatige schadeverzekeringen. Vervolgens brengen zij advies uit over het bijsluiten van producten of het verkleinen van het verzekeringspakket. Zij hebben hier verder geen belang bij, omdat ze niet verdienen op basis van provisie. Nieuwe Dag wil alleen dat u als klant het beste verzekeringspakket in handen krijgt voor de beste prijs. Zo simpel is het.

Wat houdt de samenwerking in tussen Bouwtweets en Nieuwe Dag B.V.?

Wanneer u als MKB-er uw verzekeringen laat beheren door Nieuwe Dag B.V., krijgt u daarbij gratis een jaarabonnement op Bouwtweets.NL ter waarde van 300 euro excl. BTW.

Bouwtweets.NL is het snelstgroeiend nieuwsportal van Nederland specifiek gericht op de bouw- en vastgoedbranche. Met een unieke positie in de markt en inmiddels een gemiddeld aantal bezoekers per week van 7.000, is Bouwtweets.NL een uitstekende manier om uw bedrijf of instelling te promoten.

Met het jaarabonnement heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten middels vakgerichte nieuwsberichten, productaankondigingen en bijvoorbeeld vacatureplaatsingen met een maximum van 5 willekeurige berichten per maand. Na plaatsing van deze berichten, worden deze vervolgens verspreid via het Twitter-kanaal van Bouwtweets met duizenden volgers.

Daarnaast bieden wij onze adverteerders de mogelijkheid gebruik te maken van de social mediakanalen waarop Bouwtweets.NL actief is.

Waarom een nieuwsbericht plaatsen op Bouwtweets.NL?

  • snelle exposure bij de doelgroep
  • enorm groot bereik
  • grote zichtbaarheid
  • directe link naar uw website